[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: cannot connect from JBDS7/Java7 to OpenShift Enterprise: missing config in OpenShift Enterprise?



+++ André Dietisheim [05/06/13 14:13 +0200]:
Hi

OpenShift QE (and apparently others in the OpenShift team) discovered that one cannot connect to OpenShift Enterprise via hostname:

https://issues.jboss.org/browse/JBIDE-14760 <https://issues.jboss.org/browse/JBIDE-14760?focusedCommentId=12779468&page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels%3Acomment-tabpanel#comment-12779468>

The root cause of this is the OpenShift server warning the openshift-java-client about an unknown ServerName/ServerAlias. Java7 (not Java6!) will then tell the user about a SSL-handshake error. It turns out that there's no easy way for us to fix this in JBoss Developer Studio. There's only a global switch at the JVM-level to turn these checks off. Furthermore this global switch has to be set before any SSL library is loaded. This is not nice/suitable in Eclipse where we would prevent other plugins from having these checks. I thus wonder if there's any way for OpenShift Enterprise to have the ServerName/ServerAlias set right so that JBDS wont run into this issue?

Cheers
André

A bug was filed on this yesterday:
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=970805

We'll fix this asap.


_______________________________________________
dev mailing list
dev lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/dev


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]