[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Dependency issue with new install of Origin V4 with oo-install



On Jul 22, 2014, at 20:59, Pan Luo <luopan81 gmail com> wrote:

> Harrison, Thanks for the prompt reply. Please keep me posted for the doc. I've been very eager to try out V4 :)

Quick question for you, Pan - if you look in ~/.openshift/oo-install-cfg.yml what is the value of 'repos_base' in the Subscription section?

> 
> 
> Cheers,
> Pan
> 
> 
> On Tue, Jul 22, 2014 at 5:50 PM, N. Harrison Ripps <hripps redhat com> wrote:
> Hey Pan--
> Thanks for bringing this to our attention. We're trying to sort out some Node.JS cartridge dependency issues and things are not quite right yet. Tomorrow I'll publish a temporary doc describing the repos that you can manually add to work around this problem for the time being. Sorry for the inconvenience!
> 
> Cheers,
> Harrison
> 
> On Jul 22, 2014, at 20:03, Pan Luo <luopan81 gmail com> wrote:
> 
>> Hi everyone, 
>> 
>> anyone tried to install V4 recently? I tried to install it today with oo-install (all-in-one VM). It seems the node failed to install and broker failed to start. Then I used the config to generate the puppet file and manually apply it, I got some dependency issues: http://pastebin.com/FVVK8URA
>> 
>> Cheers,
>> Pan
>> _______________________________________________
>> dev mailing list
>> dev lists openshift redhat com
>> http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/dev
> 



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]