[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: v4 issues installing mcollective



On Jul 24, 2014, at 13:31, Kevin Conaway <kevin conaway gmail com> wrote:

> Actually, no it doesn't.  Did the guide get updated in the last hour?  I've had it open in my browser window since yesterday when I started this process.  Refreshing it now indeed shows
> 
> yum install -y ruby193-mcollective-client

I was going to say :-) I pushed updates yesterday that got published to the docs site last night.

> 
> The price of working with the bleeding edge I suppose...
> 
> 
> On Thu, Jul 24, 2014 at 1:28 PM, Kevin Conaway <kevin conaway gmail com> wrote:
> The guide (currently) says:
> 
> yum install -y mcollective-client
> 
> See http://openshift.github.io/documentation/oo_deployment_guide_comprehensive.html#installation-2
> 
> 
> On Thu, Jul 24, 2014 at 1:22 PM, N. Harrison Ripps <hripps redhat com> wrote:
> Hey Kevin--
> 
> On Jul 24, 2014, at 12:57, Kevin Conaway <kevin conaway gmail com> wrote:
> 
> > I'm following the comprehensive install guide for v4.  On the step to install mcollective:
> >
> > http://openshift.github.io/documentation/oo_deployment_guide_comprehensive.html#prerequisite-mcollective-client
> >
> > After installing mcollective with yum, the instructions indicate that you should create a config file at /opt/rh/ruby193/root/etc/mcollective/client.cfg
> >
> > On my system, mcollective doesn't get installed in the /opt/rh/ruby193 directory, it gets installed in /.
> >
> > Is this a problem?
> 
> Yes, that will probably cause some problems. Di you run "yum install -y ruby193-mcollective-client" per the guide?
> 
> 
> 



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]