[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: 回复: Openshift Origi n Manually deploy fail. Follow oo_deploy_guide_comprehensive



+++ ┍ζυκε┙ [15/12/13 16:14 +0800]:
thanks for help, it make better than before, but openshift still not work normally.


I re-deploy openshift.
I can use "mco ping" without some error, and now I can see localhost/console/application_types website.


But it occur some strange error:
 In the "Choose a type of application" website, I find some cartridges are here but I doesn't install in the previous section.
  Drupal, WordPress, Spring, CakePHP, Django,etc....I only install the php cartridge.
 So I skip the other cartridges and try to create a php application, it fail.
 I receive the info:
   "Maintenance in progress
    The OpenShift service is temporarily unavailable while we perform server maintenance"
 There is no application created on the node host.
 Then I install the python cartridge to check whether /application_types will change, it still the same as before.


I find that the broker error_log show "No request sent, we did not discover any nodes", but "mco ping" is find.
And I use REST API(broker/rest/cartridges) to find cartridges, it only show "cron" and "php5.3" cartridges but not "python".
I have no idea what to do, please help

Can you clarify if you are using RHEL, CentOS, Fedora or something
else?

Since you are running 'mco ping' I'm going to assume you are using
Fedora.  If that is the case it could be that something is causing the
openshift MCollective agent not to load.  Check
/etc/mcollective/server.cfg and see where your log file is configured.
Then look there and make sure the openshift agent is loading.  You can
try 'tail -f $logfile' and restart the service to see if there are any
errors at start up.



__________________________________________________________________________________


If I recall correctly, because you're using the nightly the mcollective config is now located in /opt/rh/ruby193/

On Sat, Dec 14, 2013 at 2:45 PM, ┍ζυκε┙ <yuanzilu foxmail com> wrote:

Hi, I need some help!

When I follow the http://openshift.github.io/documentation/oo_deployment_guide_comprehensive.html to deploy origin manually, I suffer some error.

I deploy broker and node separated. When I finish the guide, the broker is not work well. I can see the console web site, but when I click "create your first application" it will wait for a long time and reach proxy error finally. I find that it should activemq not work correctly:

when I use "mco ping", it will print

transmit to localhost failed: Broken pipe

connection.receive returning EOF as nil - resetting connection.

connect to localhost failed: Broken pipe will retry(#0) in 5




the /var/log/openshift/broker/httpd/error_log will look like above error.

As a result, when I finish section 9(conf node mcollective), the mco ping is ok and it can receive the node's response.But it turn fail when I finish all section.

  and the /var/log/activemq/activemq.log will show the below info again and again

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

2013-12-13 20:13:52,450 | WARN | Exception occurred processing:

CONNECT

content-type:text/plain; charset=UTF-8

content-length:0

passcode:*****

login:mcollective

: java.lang.SecurityException: User name [mcollective] or password is invalid. | org.apache.activemq.transport.stomp.ProtocolConverter | ActiveMQ Transport: tcp:///0:0:0:0:0:0:0:1:41684 61613

2013-12-13 20:13:52,451 | WARN | Transport Connection to: tcp://0:0:0:0:0:0:0:1:41684 failed: java.io.IOException: User name [mcollective] or password is invalid. | org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Transport | ActiveMQ Transport:tcp:///0:0:0:0:0:0:0:1:41684 61613

2013-12-13 20:13:54,450 | INFO | Stopping tcp://0:0:0:0:0:0:0:1:41684 because Failed with SecurityException: User name [mcollective] or password is invalid. | org.apache.activemq.broker.TransportConnection | ActiveMQ BrokerService[broker.example.com] Task-36

2013-12-13 20:13:57,459 | WARN | Failed to add Connection ID:localhost.localdomain-33070-1386935489311-3:14, reason: java.lang.SecurityException: User name [mcollective] or password is invalid. | org.apache.activemq.broker.TransportConnection | ActiveMQ Transport: tcp:///0:0:0:0:0:0:0:1:41685 61613

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

I doublecheck my work, it not worng.

I follow the guide exactly, and the mcollective conf is correct

I try to solve this problem by editing /etc/activemq/activemq.xml, jetty-realm.properties, /etc/mcollective/client.cfg on broker or /etc/mcollective/server.cfg on node, but it fail

What can I do to solve this problem?thanks for help!!

I have tried oo-install and puppet depolyment, but they not work, so I have to try manual guide and get the problem.

I use the repo that the guide offer(https://mirror.openshift.com/pub/openshift-origin/nightly/rhel-6/dependencies/x86_64/), so the ActiveMq version is 5.8 and mcollective version is 2.2.1

_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users

_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]