[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Admin page internal server error




----- Original Message -----
> From: "Kyle Crumpton (kcrumpto)" <kcrumpto cisco com>
> To: users lists openshift redhat com
> Sent: Thursday, October 10, 2013 4:14:22 PM
> Subject: Admin page internal server error
> 
> 
> 
> Hi all,
> 
> 
> Following this guide:
> http://openshift.github.io/documentation/oo_deployment_guide_comprehensive.html#setup-yum-repositories
> I have bundled the directory and everything under
> /var/www/openshift/broker
> I rebooted and checked to make sure openshift-broker is running,
> I then created a tunnel from my local PC to the Openshift Broker port
> 8080 to make sure the admin console was working..
> 
> 
> However, I ran across this page:
> 
> 
> Internal Server Error
> 
> 
> The server encountered an internal error or misconfiguration and was
> unable to complete your request.
> 
> Please contact the server administrator, root localhost and inform
> them of the time the error occurred, and anything you might have
> done that may have caused the error.
> 
> More information about this error may be available in the server
> error log.

Said logs are in /var/log/openshift/broker ; check development.log and httpd/error_log for clues.

> Anyone run into this before? Thank you

That's a generic "it broke" error. Anything that causes the broker problems with loading code/conf is going to cause this. What do the server logs say?


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]