[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Trouble with "mco ping"



Hi all,

Following the guide to setting up OO here: http://openshift.github.io/documentation/oo_deployment_guide_comprehensive.html#setup-yum-repositories

I got to section 9. I have made a node host that is registered by DNS, installed mcollective, and started the service. 

I run an mco ping and receive nothing on the broker.

So I went to my node to check the logs and they read as: 

I, [2013-10-14T20:52:43.596114 #4405]  INFO -- : activemq.rb:111:in `on_connectfail' TCP Connection to stomp://mcollective broker dsx org:61613 failed on attempt 14
I, [2013-10-14T20:53:13.626790 #4405]  INFO -- : activemq.rb:96:in `on_connecting' TCP Connection attempt 15 to stomp://mcollective broker dsx org:61613
I, [2013-10-14T20:53:43.658280 #4405]  INFO -- : activemq.rb:111:in `on_connectfail' TCP Connection to stomp://mcollective broker dsx org:61613 failed on attempt 15
I, [2013-10-14T20:54:13.688968 #4405]  INFO -- : activemq.rb:96:in `on_connecting' TCP Connection attempt 16 to stomp://mcollective broker dsx org:61613

So I checked to make sure. Here is my config for server.cfg on the node:

topicprefix = /topic/
main_collective = mcollective
collectives = mcollective
libdir = /opt/rh/ruby193/root/usr/libexec/mcollective
logfile = /var/log/mcollective.log
loglevel = debug
daemonize = 1
direct_addressing = 1
registerinterval = 30

# Plugins
securityprovider = psk
plugin.psk = unset

connector = activemq
plugin.activemq.pool.size = 1
plugin.activemq.pool.1.host = broker.dsx.org
plugin.activemq.pool.1.port = 61613
plugin.activemq.pool.1.user = mcollective
plugin.activemq.pool.1.password = marionette

# Facts
factsource = yaml
plugin.yaml = /etc/mcollective/facts.yaml


I see that the connector is set to activemq. Any idea why it's trying to connect to stomp, and why it's failing?


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]