[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Graphical errors on web console



After a bit of searching it looks like this is essentially the existing bug report: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1011693

I'm too am able to reproduce it with 100% success, however I'm getting a feeling this isn't a bug all Origin users are seeing due to the lack of chatter about it.

-Steve


On Wed, Oct 30, 2013 at 11:21 AM, Clayton Coleman <ccoleman redhat com> wrote:
Hrm, possibly something that got missed in Origin.  The new sans font (for body text) is showing up so it's not a general web font issue.  Open a bug and we should be able to track it down soon.

----- Original Message -----
> Hi everyone,
>
> I've noticed that there have been graphical issues in the last two instances
> of OpenShift Origin I've setup (1 using the old web-UI, and now on the new
> web UI). Mainly it seems like iconography is missing or not properly
> rendered by the console.
>
> Here is an example of what I'm talking about, make note of all the squares
> http://i.imgur.com/6RA6TXA.png
>
> Any ideas as to what might be causing this? In order for me to get the web
> interface to even work properly I had to run a "bundle exec rake
> assets:precompile" otherwise it complained about missing compiled assets, so
> maybe that is related though I'm not sure.
>
> Feedback/ideas appreciated.
>
> Cheers,
>
> -Steve
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users lists openshift redhat com
> http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users
>



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]