[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Origin 4 problem to add nodes to district





2015-01-14 17:55 GMT+01:00 Miciah Dashiel Butler Masters <mmasters redhat com>:
On Wed, Jan 14, 2015 at 01:55:29PM +0000, Massimiliano Dessě wrote:
HI all,
the oo-mco ping show  the two nodes,
but when I try to add with
oo-admin-ctl-district -c add-node -n small_district -i <node>
I receive the message
"ERROR OUTPUT: Cannot connect to node."

It might be worth trying `oo-admin-ctl-district -c add-node -n
small_district --available` to see whether the command works without
explicitly providing the node's identity.


ERROR OUTPUT:
No available nodes for profile 'small'

 

Note: I'v eapplyed the patch
https://github.com/openshift/origin-server/pull/5663/files
to correct the bug https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1122339)

The mcollective/server.cfg point to
/opt/rh/ruby193/root/etc/mcollective/facts.yaml

Is /opt/rh/ruby193/root/etc/mcollective/facts.yaml being updated? The
/etc/cron.minutely/openshift-facts cronjob should update facts.yaml
once every minute.  If facts.yaml isn't being updated, try running
`oo-exec-ruby /opt/rh/ruby193/root/usr/libexec/mcollective/update_yaml.rb`
manually to see whether that fails or whether cron is misconfigured.

yes is updated every minute
 

The oo-mco facts node-profile -v

That should be 'node_profile', with an underscore.


[root broker mcollective]# oo-mco facts node_profile -v
Discovering hosts using the mc method for 2 second(s) .... 2
Report for fact: node_profile


---- rpc stats ----
           Nodes: 2 / 0
     Pass / Fail: 0 / 0
      Start Time: 2015-01-14 09:15:00 -0800
  Discovery Time: 2050.83ms
      Agent Time: 12005.06ms
      Total Time: 14055.89ms


No response from:

   node01.<mydomain>  node02.<mydomain> 
 

show a message no response from the two nodes.

Any hints to fix ?

What does `oo-mco facts kernel` show? Should be 'Linux' (same as the
output of `uname -s`).

[root broker ~]# uname -s
Linux
[root broker mcollective]# oo-mco facts kernel
Report for fact: kernel


Finished processing 0 / 2 hosts in 12004.92 ms


No response from:

   node01.<mydomain>  node02.<mydomain>                              


 

How about `oo-mco inventory <node>`?



[root broker mcollective]# oo-mco inventory node01.<mydomain>
Did not receive any results from node node01.<mydomain>

 

Thanks in advance
Max

_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users


--
Miciah Dashiel Butler Masters <mmasters redhat com>



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]