[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: "invalid value 'latest': no image recorded for p1/cakephp-example:latest"



According to your pod output, all your builds failed ("ExitCode:255"). Your deploymentconfig is triggering on an image "​p1/cakephp-example:latest" which is a build product. Because the build is failing, the deployment has nothing to deploy. The error event you see is the deployment system complaining that the tagged image the triggers reference doesn't yet exist.


To solve the failing deployment, you'll need to understand why your builds are failing. Can you try something like this to inspect the builds:

oc build-logs cakephp-example-1-build
oc describe buildconfig cakephp-example-1-build

Hopefully something there will reveal the source of the build failures.

--Dan

On Wed, Jul 22, 2015 at 1:46 PM, green krypton <greenkrypton93 gmail com> wrote:
Hello All,
                    I am trying to bring up a small origin V3 setup on 2 vms ,one master and one node both schedulable.

By following the doc i am able to bring up router,and other docker containers but when i try to test setup using default templates  cakephp,dancer,nodejs all of them failed with :


11:10:30 PMcakephp-frontendDeploymentConfigfailedCreateCouldn't create initial deployment: DeploymentConfig "cakephp-frontend" is invalid: triggers[0].imageChange.tag: invalid value 'latest': no image recorded for p1/cakephp-example:latest (26 times in the last 50 minutes, 26 seconds)

 oc get pods -n p1
NAME                                 READY     REASON         RESTARTS   AGE
cakephp-example-1-1437583184-build   0/1       ExitCode:255   0          58m
cakephp-example-1-build              0/1       ExitCode:255   0          2h
dancer-example-1-build               0/1       ExitCode:255   0          2h
dancer-example-2-build               0/1       Pending        0          2h
django-example-1-build               0/1       ExitCode:255   0          1h
mysql-1-g521v                        1/1       Running        1          2h
nodejs-example-1-build               0/1       Pending        0          56m

But the default mysql template is working as you can see from above command.My observation is that mysql template does not make any call to git repositories .But all failed templates are making calls.
however my servers have access to repositories and is working fine.

Can you help me find issue with these templates:

some of the interfaces are showing as down especially br0 also i see some openflow related errors in ovs-ofctl dump-flows command
ovs-vsctl show
7da8351b-20ec-4f9d-bea3-01af49850a4c
    Bridge "br0"
        fail_mode: secure
        Port "br0"
            Interface "br0"
                type: internal
        Port "vxlan0"
            Interface "vxlan0"
                type: vxlan
                options: {key=flow, remote_ip=flow}
        Port "tun0"
            Interface "tun0"
                type: internal
        Port vovsbr
            Interface vovsbr
        Port "veth425002f"
            Interface "veth425002f"
        Port "vetha08e8c2"
            Interface "vetha08e8c2"
    ovs_version: "2.3.1"

ovs-ofctl dump-flows br0
2015-07-22T17:45:34Z|00001|vconn|WARN|unix:/var/run/openvswitch/br0.mgmt: version negotiation failed (we support version 0x01, peer supports version 0x04)
ovs-ofctl: br0: failed to connect to socket (Broken pipe)








_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]