[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Image is not found during deployment



Hi, could you please paste your deployment config?

Andy

On May 21, 2015, at 9:54 AM, Sebastian Lorenz <sebastian p lorenz gmail com> wrote:

Hi,

I can't figure out why an image that has been build and pushed cannot be found during deployment?

For a project named "prolog" I have an STI build and these are the lines of my build-log (removed date prefix of each line):

1 cfg.go:50] /root/.dockercfg: stat /root/.dockercfg: no such file or directory
1 sti.go:371] Copying binaries in source directory into /wildfly/standalone/deployments for later deployment...
1 sti.go:371] ...done
1 cfg.go:50] /root/.dockercfg: stat /root/.dockercfg: no such file or directory
1 sti.go:80] Pushing 172.30.147.204:5000/prolog/prolog-jee-sample image ...
1 sti.go:85] Successfully pushed 172.30.147.204:5000/prolog/prolog-jee-sample

In the last line it states that the image has been pushed to the registry. When I start the deployment manually (not sure why it doesn't start automatically) with:

osc deploy frontend --latest

and list the PODs then I get a pending fronted POD with the message:

Image: prolog-jee-sample is not ready on the node

The openshift-origin container log says:

Failed to pull image "prolog-jee-sample" from pod "frontend-1-odysw_prolog" and container "prolog-sample": Error: image library/prolog-jee-sample:latest not found

What could be the problem here?

Thanks and Regards,
Sebastian
_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users

Attachment: signature.asc
Description: Message signed with OpenPGP using GPGMail


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]