[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Ext. service subdomain not working



Quick question - in the default master-config. you set the route name.
Your routes have spec.host set to be suffixed with
router.default.svc.cluster.local, not the value from master-config?

On Fri, Nov 6, 2015 at 11:41 AM, Viet Nguyen <vnguyen redhat com> wrote:
> So how do I set it in the router?
>
>
> I filed an issue https://github.com/openshift/origin/issues/5721
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Clayton Coleman" <ccoleman redhat com>
> To: "Viet Nguyen" <vnguyen redhat com>
> Cc: "users" <users lists openshift redhat com>
> Sent: Wednesday, November 4, 2015 4:42:55 PM
> Subject: Re: Ext. service subdomain not working
>
> That setting is only applied from the routers now, it has no effect.
> We need to document that.
>
>> On Nov 4, 2015, at 11:23 AM, Viet Nguyen <vnguyen redhat com> wrote:
>>
>> In v3.0.2.0 I was able to set a subdomain name for external services in master-config.yaml
>>
>> In 3.2.903 I can't seem to get that to work.  My services are still resolved to the default, router.default.svc.cluster.local despite a different value is set in master-config.yaml.  Any idea?
>>
>> # oc version
>> oc v3.0.2.903-114-g2849767
>> kubernetes v1.2.0-alpha.1-1107-g4c8e6f4
>>
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users lists openshift redhat com
>> http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users lists openshift redhat com
> http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]