[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: can't create application with image from internat repository



Can you show the output of:

1. oc get imagestreams -o yaml
2. oc get event
3. oc get dc -o yaml

Thanks!

On Fri, Oct 23, 2015 at 3:16 AM, Lorenz Vanthillo
<lorenz vanthillo outlook com> wrote:
> But the build of the initial project was right. The application is working
> fine and its image is in the private docker repository.
> So I want to reuse the image. I don't find build-errors
>
>
>> Date: Thu, 22 Oct 2015 08:31:23 -0400
>> Subject: Re: can't create application with image from internat repository
>> From: dmace redhat com
>> To: lorenz vanthillo outlook com
>> CC: users lists openshift redhat com
>
>>
>> On Thu, Oct 22, 2015 at 8:24 AM, Lorenz Vanthillo
>> <lorenz vanthillo outlook com> wrote:
>> > I have a project inimage with a service 'oef'. It's a working
>> > application
>> > which is just running a githubrepo with php-code.
>> > So a new image is created for this application and saved in the docker
>> > registry (I read this). When I'm accessing my docker container of my
>> > docker repository, I can see this project:
>> >
>> > $ docker exec -it 4399e0dc48fb bash #id of container
>> > $ cd /registry/docker/registry/v2/repositories/inimage/oef/
>> >
>> > Let's watch the images
>> > $ docker images
>> > REPOSITORY TAG IMAGE ID
>> > CREATED VIRTUAL SIZE
>> > 172.30.7.231:5000/inimage/oef latest
>> > 6a8652a75144 6 minutes ago 537.2 MB
>> > 172.30.7.231:5000/inimage/oef <none>
>> > 6a8652a75144 6 minutes ago 537.2 MB
>> > docker.io/wordpress latest
>> > 0187289071b8 33 hours ago 512.3 MB
>> > ...
>> >
>> > So now I'm creating a new project with the image of my registry
>> > $ oc new project test
>> > $ oc new application 172.30.7.231:5000/inimage/oef
>> > I1022 12:14:47.655999 14724 newapp.go:357] Image
>> > "172.30.7.231:5000/inimage/oef:latest" is a builder, so a repository
>> > will be
>> > expected unless you also specify --strategy=docker
>> > imagestreams/oef
>> > deploymentconfigs/oef
>> > services/oef
>> > Service "oef" created at 172.30.89.140 with port mappings 8080.
>> > Run 'oc status' to view your app.
>> >
>> > But there is no pod created, so no new container.
>> >
>> > This is the error in my webconsole:
>> > Couldn't create initial deployment: DeploymentConfig "oef" is invalid:
>> > triggers[1].imageChange.tag: invalid value 'latest', Details: no image
>> > recorded for vb/oef:latest
>> >
>> >
>> >
>> >
>> > _______________________________________________
>> > users mailing list
>> > users lists openshift redhat com
>> > http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users
>> >
>>
>> Your deployment is triggered by the "vb/oef:latest" image, which is
>> produced by a build. The error you see is indicating that the image
>> doesn't exist, likely due to a build issue. Take a look at your builds
>> and see if there are any errors.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]