[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Build fails with 'Response from registry is: no basic auth credentials' when pushing image



Sorry, forgot these:

[root osdev-master-100 ~]# oc -n openshift-test get sa
NAME       SECRETS   AGE
builder    3         2d
default    2         2d
deployer   2         2d



On 2016-08-01 10:32, Andre Esser wrote:
Hi,


[root osdev-master-100 ~]# oc -n openshift-test get secrets
NAME                       TYPE                                  DATA   AGE
builder-dockercfg-5pslg    kubernetes.io/dockercfg               1   2d
builder-token-2c40i        kubernetes.io/service-account-token   3   2d
builder-token-n0oxu        kubernetes.io/service-account-token   3   2d
default-dockercfg-5huxm    kubernetes.io/dockercfg               1   2d
default-token-7kh59        kubernetes.io/service-account-token   3   2d
default-token-f9kir        kubernetes.io/service-account-token   3   2d
deployer-dockercfg-5va2l   kubernetes.io/dockercfg               1   2d
deployer-token-sn35o       kubernetes.io/service-account-token   3   2d
deployer-token-v718x       kubernetes.io/service-account-token   3   2d
sshsecret                  Opaque                                1   2d


If I create a new project from scratch it would have the equivalent
secrets. The 'sshsecret' has been added by me to pull from a private
registry.


Thanks,

Andre



On 2016-07-30 03:45, Ben Parees wrote:
Can you check what secrets and service accounts exist in your project?

Ben Parees | OpenShift


On Jul 29, 2016 9:05 AM, "Andre Esser" <andre esser voidbridge com
<mailto:andre esser voidbridge com>> wrote:

    Hi,

    After re-deploying the integrated registry with

      oc delete svc/docker-registry dc/docker-registry

    followed by

      oadm registry --config=/etc/origin/master/admin.kubeconfig
    --service-account=registry

    all builds are now failing with:

      I0729 12:54:21.879110       1 sti.go:269] No push secret provided
      I0729 12:54:21.879139       1 sti.go:271] Pushing
    10.168.43.55:5000/openshifttest2/php-test-2:latest
    <http://10.168.43.55:5000/openshifttest2/php-test-2:latest> image ...
      F0729 12:55:11.895056 1 builder.go:204] Error: build error: Failed
    to push image. Response from registry is: no basic auth credentials

    A number of posts seem to suggest that this problem is
    project-specific and that re-creating the project will resolve this.
    I however get this with all projects, even with brand new ones.


    Few more details:

    # oc -n default get svc
    NAME              CLUSTER-IP      EXTERNAL-IP   PORT(S)  AGE
    docker-registry   10.168.43.55    <none>        5000/TCP
          2h
    kubernetes        10.168.40.1     <none>
    443/TCP,53/UDP,53/TCP     3d
    router            10.168.40.132   <none>
    80/TCP,443/TCP,1936/TCP   2d

    # oc -n default get rc
    NAME                DESIRED   CURRENT   AGE
    docker-registry-1   1         1         2h
    router-2            3         3         3h

    # oc -n default get pod
    NAME                      READY     STATUS    RESTARTS   AGE
    docker-registry-1-449d3   1/1       Running   0          2h
    router-2-3nkr1            1/1       Running   1          3h
    router-2-f3827            1/1       Running   1          3h
    router-2-pqgkq            1/1       Running   1          3h


    Any help much appreciated,

    Andre

    _______________________________________________
    users mailing list
    users lists openshift redhat com
    <mailto:users lists openshift redhat com>
    http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]