[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: OpenShift with Docker method installation on CentOS, error : deployer.go:65] couldn't get deployment default/docker-registry-1: Get https://10.0.2.15:8443/api/v1/namespaces/default/replicationcontrollers/docker-registry-1: dial tcp 10.0.2.15:8443: no route to host



More info, I can ping, but port 8443 isn't open ?

```
root d2a1ccf29589:/# ping 10.0.2.15
PING 10.0.2.15 (10.0.2.15) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 10.0.2.15: icmp_seq=1 ttl=64 time=0.059 ms
root d2a1ccf29589:/# telnet 10.0.2.15 8443
Trying 10.0.2.15...
telnet: Unable to connect to remote host: No route to host
```


2016-02-10 11:10 GMT+01:00 Stéphane Klein <contact stephane-klein info>:


2016-02-10 10:48 GMT+01:00 Clayton Coleman <ccoleman redhat com>:
Might be a firewall rule - try connecting to 10.0.2.15 from a random docker container on the machine.



Yes I can :

```
[root localhost vagrant]# docker run -t -i ubuntu /bin/bash
root b4e25a365497:/# ping 10.0.2.15
PING 10.0.2.15 (10.0.2.15) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 10.0.2.15: icmp_seq=1 ttl=64 time=0.084 ms
64 bytes from 10.0.2.15: icmp_seq=2 ttl=64 time=0.079 ms
```

Clayton, are you on irc ? If yes, can I contact you to help me to debug that ? (I'm harobed3)

Best regards,
Stéphane



--
Stéphane Klein <contact stephane-klein info>
blog: http://stephane-klein.info
cv : http://cv.stephane-klein.info
Twitter: http://twitter.com/klein_stephane

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]