[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: multiple hung deployments



I opened a ticket: 

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1303273

On Fri, Jan 29, 2016 at 9:07 PM, Dean Peterson <peterson dean gmail com> wrote:
I also noticed, the deployments keep saying say are trying to use the oldest image id even though there have been many subsequent successful builds.  I have attached the output.  I will open a ticket too.

On Fri, Jan 29, 2016 at 10:00 PM, Clayton Coleman <ccoleman redhat com> wrote:
That error specifically is from Docker - it's probably causing the issue (please file the issue with requested info attached so we can correct the system) in the UI, but the fix will likely be on your system, and may be related to any changes you made in Docker storage recently.

On Jan 29, 2016, at 9:22 PM, Dean Peterson <peterson dean gmail com> wrote:

<image.png>
I don't know if the image above can be viewed in the user's list archives but in it you can see three separate deployments for one service; all of them hung in various states.  This is after I have been able to deploy before without any changes.  The new openshift v1.1.1 just randomly starts giving me errors.  The latest is this: Failed to pull image "172.30.250.187:5000/abecorn/tradeclient sha256:cbca9d885bf1c23bb518662cc51d61b5365ab321147a59d2be5b86869f50c08e": Driver devicemapper failed to create image rootfs 0dd71c06ef1387030a9c4c05e3cea6727405fce6eda53b5d01cb5ff442440d02: Unknown device e551632771dbc2fa0728e96af65300567243f2413311b76334e3abebbe836e19
_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]