[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Preview Openshift 3 Pod Failure, System error



Good Morning,

I was messing around with a random quick application on the preview of openshift 3 online. I ran into this in the log of a container that won’t start:

Timestamp: 2016-07-13 11:49:38.160398231 +0000 UTC
Code: System error

Message: lstat /var/lib/docker/devicemapper/mnt/704986103e760820b33944aaf09c2210b07e6b89f158f2053f3782307de89846/rootfs/run/secrets: not a directory

Frames:
---
0: setupRootfs
Package: github.com/opencontainers/runc/libcontainer
File: rootfs_linux go 40
---
1: Init
Package: github.com/opencontainers/runc/libcontainer.(*linuxStandardInit)
File: standard_init_linux go 57
---
2: StartInitialization
Package: github.com/opencontainers/runc/libcontainer.(*LinuxFactory)
File: factory_linux go 242
---
3: initializer
Package: github.com/docker/docker/daemon/execdriver/native
File: init go 35
---
4: Init
Package: github.com/docker/docker/pkg/reexec
File: reexec go 26
---
5: main
Package: main
File: docker go 18
---
6: main
Package: runtime
File: proc go 63
---
7: goexit
Package: runtime
File: asm_amd64 s 2232

The pod remains in a Crashloop. I fear something might be wrong with the ability handle secrets. Despite me not using any…

For reference here’s my quick and nasty docker image: https://hub.docker.com/r/jtslear/command-check/



-- 
John Skarbek


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]