[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Networking issue creating pods



I'm already on 1.3:

$ cat /etc/sysconfig/origin-node

OPTIONS=--loglevel=2

CONFIG_FILE=/etc/origin/node/node-config.yaml

IMAGE_VERSION=v1.3.0-alpha.1


On Tue, Jul 26, 2016 at 11:59 AM, Scott Dodson <sdodson redhat com> wrote:
Yeah, can you update your node image to v1.2.1? there should be an
image version set in /etc/sysconfig/origin-node

On Tue, Jul 26, 2016 at 11:39 AM, Marc Boorshtein <mboorshtein gmail com> wrote:
> OK, so here's what I get:
>
> $ sudo docker exec origin-node docker info
>
> /usr/bin/docker: line 2: /etc/sysconfig/docker: No such file or directory
>
> I take it this means I'm running into this bug?
>
>
> On Tue, Jul 26, 2016 at 10:41 AM, Scott Dodson <sdodson redhat com> wrote:
>>
>> This is probably the shifting docker dependencies issue. You can
>> confirm with `docker exec origin node docker info` if that throws an
>> error then it's fixed by https://github.com/openshift/origin/pull/9811
>> which is included in v1.2.1.
>>
>> On Mon, Jul 25, 2016 at 4:56 PM, Marc Boorshtein <mboorshtein gmail com>
>> wrote:
>> >
>> >> Was there more information in the logs?
>> >>
>> >
>> > Which logs?  What I posted was from the events. (OpenShift is deployed
>> > as
>> > containers, not RPMs)
>> >
>> >
>> >>
>> >> Does the file /bin/openshift-sdn-ovs exist?
>> >>
>> >
>> > Not on the host, but it is on origin-node (both the node and master are
>> > on
>> > the same VM)
>> >
>> > Thanks
>> >
>> > _______________________________________________
>> > users mailing list
>> > users lists openshift redhat com
>> > http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users
>> >
>
>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]