[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Why I don't have debug information in DockerRegistry logs?



I see some debug message here https://github.com/openshift/origin/blob/master/pkg/dockerregistry/server/token.go#L60

Why I didn't see it in container logs ?

2016-10-23 11:41 GMT+02:00 Stéphane Klein <contact stephane-klein info>:
Hi,

I've some auth issue with my OpenShift DockerRegistry:

I1023 08:54:24.043049       1 docker.go:118] Pushing image 172.30.201.95:5000/openshift/ta-s2i-base-prod:latest ...
E1023 08:54:24.046357       1 dockerutil.go:86] push for image 172.30.201.95:5000/openshift/base-prod:latest failed, will retry in 5s ...
E1023 08:54:29.051732       1 dockerutil.go:86] push for image 172.30.201.95:5000/openshift/base-prod:latest failed, will retry in 5s ...
E1023 08:54:34.054921       1 dockerutil.go:86] push for image 172.30.201.95:5000/openshift/base-prod:latest failed, will retry in 5s ...
E1023 08:54:39.058377       1 dockerutil.go:86] push for image 172.30.201.95:5000/openshift/base-prod:latest failed, will retry in 5s ...
E1023 08:54:44.061671       1 dockerutil.go:86] push for image 172.30.201.95:5000/openshift/base-prod:latest failed, will retry in 5s ...
E1023 08:54:49.064716       1 dockerutil.go:86] push for image 172.30.201.95:5000/openshift/base-prod:latest failed, will retry in 5s ...
E1023 08:54:54.067985       1 dockerutil.go:86] push for image 172.30.201.95:5000/openshift/base-prod:latest failed, will retry in 5s ...
F1023 08:54:59.068275       1 builder.go:204] Error: build error: Failed to push image: unable to ping registry endpoint https://172.30.201.95:5000/v0/
v2 ping attempt failed with error: Get https://172.30.201.95:5000/v2/: http: server gave HTTP response to HTTPS client
 v1 ping attempt failed with error: Get https://172.30.201.95:5000/v1/_ping: http: server gave HTTP response to HTTPS client

In DockerRegistry logs I have only this informations:

10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:38:35 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:38:45 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:38:45 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:38:55 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:38:55 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.4.1 - - [23/Oct/2016:09:39:05 +0000] "GET / HTTP/1.1" 200 0 "" "check_http/v2.0 (monitoring-plugins 2.0)"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:39:05 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:39:05 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:39:15 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:39:15 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:39:25 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"
10.1.3.1 - - [23/Oct/2016:09:39:25 +0000] "GET /healthz HTTP/1.1" 200 0 "" "Go-http-client/1.1"

But I've this in DockerRegistry config file:

$ cat /config.yml
version: 0.1
log:
  level: debug
http:
  addr: :5000
storage:
  cache:
    layerinfo: inmemory
  filesystem:
    rootdirectory: /registry
  delete:
    enabled: true
auth:
  openshift:
    realm: openshift
middleware:
  repository:
    - name: openshift
      options:
        pullthrough: true

Why I don't have debug information in log?

Best regards,
Stéphane



--
Stéphane Klein <contact stephane-klein info>
blog: http://stephane-klein.info
cv : http://cv.stephane-klein.info
Twitter: http://twitter.com/klein_stephane

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]