[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Can't push images after 1.3.0 upgrade



Do you have the registry logs available from the timeframe during the push?

On Tue, Sep 27, 2016 at 4:26 PM, Philippe Lafoucrière <philippe lafoucriere tech-angels com> wrote:
Hi,

Another issue we're facing after the upgrade to 1.3.0:
our CI service account can't push images to the registry anymore.
I have tried to push the image by hand:

202bc3fd6fe4: Pushing [==================================================>] 7.114 MB
be16db112b16: Pushing [==================================================>] 280.6 kB
unauthorized: authentication required

In the sa description, the tokens seem to be the same (at least they have the same names).
I have triedto reconcile policies :

oadm policy reconcile-cluster-roles \
    --additive- \
    --confirm

oadm policy reconcile-cluster-role-bindings \
    --exclude-groups=system:authenticated \
    --exclude-groups=system:authenticated:oauth \
    --exclude-groups=system:unauthenticated \
    --exclude-users=system:anonymous \
    --additive- \
    --confirm

oadm policy reconcile-sccs \
    --additive- \
    --confirm

(but it should done by the playbook I think), and yet, I can't push any more :(

Did we miss something during the upgrade?

Thanks,
Philippe

_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]