[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Build pod is failing to push the image to docker registry



Hi Tero,

Thanks for the reply I did try these things but unfortunately the same error is popping up. So as per your reply the build pod use the docker of the node to push the image to the registry? Is there a documentation which helps to understand how build container pushes the image to the docker registry that would be really helpful

Thanks,
Madhukar

On Thu, Apr 6, 2017 at 10:42 PM, Tero Ahonen <tahonen redhat com> wrote:
And forgot proxy “beast” ….if you are using proxy then you need to add docker registry to no proxy

.t

On 7 Apr 2017, at 6.59, Madhukar Nayakbomman <madhukarnayak08 gmail com> wrote:

Hello Experts,

I am a new bee to openshift world. Any help/assistance in solving the below problem is really appreciated.

We are creating an application using the below json file, however the build is failing with below error


input json: https://github.com/openshift/origin/blob/master/examples/sample-app/application-template-stibuild.json

Error: error: build error: Failed to push image: Get https://10.104.6.164:5000/v1/_ping: dial tcp 10.104.6.164:5000: getsockopt: no route to host

Version details:

[root a4s8 ~]# oc version
oc v3.4.1.10
kubernetes v1.4.0+776c994
features: Basic-Auth GSSAPI Kerberos SPNEGO

openshift v3.4.1.10
kubernetes v1.4.0+776c994

Build logs:

[root a4s8 ~]# oc logs ruby-sample-build-5-build -f
        Commit: 022d87e4160c00274b63cdad7c238b5c6a299265 (Merge pull request #58 from junaruga/feature/fix-for-ruby24)
        Author: Ben Parees <bparees users noreply github com>
        Date:   Fri Mar 3 15:29:12 2017 -0500
---> Installing application source ...
---> Building your Ruby application from source ...
---> Running 'bundle install --deployment --without development:test' ...
Fetching gem metadata from https://rubygems.org/..........
Installing rake 10.3.2
Installing i18n 0.6.11
Installing json 1.8.6
Installing minitest 5.4.2
Installing thread_safe 0.3.4
Installing tzinfo 1.2.2
Installing activesupport 4.1.7
Installing builder 3.2.2
Installing activemodel 4.1.7
Installing arel 5.0.1.20140414130214
Installing activerecord 4.1.7
Installing mysql2 0.3.16
Installing rack 1.5.2
Installing rack-protection 1.5.3
Installing tilt 1.4.1
Installing sinatra 1.4.5
Installing sinatra-activerecord 2.0.3
Using bundler 1.7.8
Your bundle is complete!
Gems in the groups development and test were not installed.
It was installed into ./bundle
---> Cleaning up unused ruby gems ...
Running post commit hook ...
/opt/rh/rh-ruby22/root/usr/bin/ruby -I"lib" -I"/opt/app-root/src/bundle/ruby/gems/rake-10.3.2/lib" "/opt/app-root/src/bundle/ruby/gems/rake-10.3.2/lib/rake/rake_test_loader.rb" "test/*_test.rb"
Run options: --seed 63498
# Running:
.
Finished in 0.000908s, 1101.1930 runs/s, 1101.1930 assertions/s.
1 runs, 1 assertions, 0 failures, 0 errors, 0 skips
error: build error: Failed to push image: Get https://10.104.6.164:5000/v1/_ping: dial tcp 10.104.6.164:5000: getsockopt: no route to host


Thanks,
Madhukar

_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]