[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: openshift console not responding



No, the JS console shows all files with 200 or 304 responses, and this includes vendor.js.


On 02/12/17 22:49, Jessica Forrester wrote:
Are you seeing any 404s or other network error loading JS files? That looks to me like the vendor.js file didn't load.

On Dec 2, 2017 5:24 AM, "Tim Dudgeon" <tdudgeon ml gmail com> wrote:
Actually it looks like its a browser related issue happening with Chrome on Fedora. With Firefox on Fedora and Chrome on MacOS it's fine.
With Chrome on Fedora the JS console shows these errors:

vendor.js:45003 Uncaught ReferenceError: Invalid left-hand side in assignment
templates.js:1 Uncaught ReferenceError: angular is not defined
    at templates.js:1
scripts.js:525 Uncaught ReferenceError: angular is not defined
    at scripts.js:525


On 02/12/17 10:02, Tim Dudgeon wrote:
After a reboot of nodes and successfully reapplying the playbooks/byo/config.yml playbook my cluster seems to be operating OK as seen through the CLI but the web console does not respond. The page header displays but the main content just displays "Loading..." and never gets further. This is with Origin v3.6.0.

What might be wrong?
What process runs the web console?


_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]