[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

cannot push image



Hi,

I've built on a 3 nodes openshift origin using the host file included below, but it seems few things are getting broken. I didn't modify anything yet on the openshift, just used the openshift-Ansible checked out from today.

Problem one: After building an image from the examples (I chose Java with the example of wildfly) I get:

[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD SUCCESS
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 12.182 s
[INFO] Finished at: 2017-05-22T22:08:21+00:00
[INFO] Final Memory: 14M/134M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
Moving built war files into /wildfly/standalone/deployments for later deployment...
Moving all war artifacts from /opt/app-root/src/target directory into /wildfly/standalone/deployments for later deployment...
'/opt/app-root/src/target/ROOT.war' -> '/wildfly/standalone/deployments/ROOT.war'
Moving all ear artifacts from /opt/app-root/src/target directory into /wildfly/standalone/deployments for later deployment...
Moving all rar artifacts from /opt/app-root/src/target directory into /wildfly/standalone/deployments for later deployment...
Moving all jar artifacts from /opt/app-root/src/target directory into /wildfly/standalone/deployments for later deployment...
...done
Warning: Push failed, retrying in 5s ...
Warning: Push failed, retrying in 5s ...
Warning: Push failed, retrying in 5s ...
Warning: Push failed, retrying in 5s ...
Warning: Push failed, retrying in 5s ...
Warning: Push failed, retrying in 5s ...
Warning: Push failed, retrying in 5s ...
Registry server Address: 
Registry server User Name: serviceaccount
Registry server Email: serviceaccount example org
Registry server Password: <<non-empty>>
error: build error: Failed to push image: Get https://172.30.172.85:5000/v1/_ping: dial tcp 172.30.172.85:5000: getsockopt: connection refused


Another problem: I added the metrics option so it installed hawkler but when it complains that it needs SSL approval (it shows a message about a problem with hawkler and gives a link to open it) I get upon clicking the link: connection refused.

I've tested the host configuration on 2 sets of VM's (one at home with digital ocean, another set here at home with VMWare). I've set up DNS with subdomain wildcard and I can ping the app names but trying to connect through a browser or curl - gives connection refused.

Have I missed something?

here is my byo host file:

[OSEv3:children]
masters
nodes

[OSEv3:vars]
ansible_ssh_user=root

deployment_type=origin
openshift_release=v1.5.0
containerized=true
openshift_install_examples=true
openshift_hosted_metrics_deploy=true

# use htpasswd authentication with demo/demo
openshift_master_identity.providers=[{'name': 'htpasswd_auth', 'login': 'true', 'challenge': 'true', 'kind': 'HTPasswdPasswordIdentityProvider', 'filename': '/etc/origin/master/htpasswd'}]
openshift_master_htpasswd_users={'demo': '$XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.'}

# put the router on dedicated infra node
openshift_hosted_router_selector='region=infra'
openshift_master_default_subdomain=apps.test.com

# put the image registry on dedicated infra node
openshift_hosted_registry_selector='region=infra'

#.project pods should be placed on primary nodes
osm_default_node_selector='region=primary'

[masters]
master-home.test.com openshift_public_hostname="master-home.test.com"

[nodes]
# master needs to be included in the node to be configured in the SDN
master-home.test.com openshift_node_labels="{'region': 'infra', 'zone': 'default'}"
node1-home.test.com openshift_node_labels="{'region': 'primary', 'zone': 'default'}"
node2-home.test.com openshift_node_labels="{'region': 'primary', 'zone': 'default'}"


Thanks

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]