[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Origin 3.6 cluster no longer deploying deployemnts



I have a strange issue in my 3.6 cluster.  I create a extensions/v1beta1 Deployment and nothing happens.  No pods are created.  oc describe shows 

 oc -n drivenow-staging-x describe deployment strimzi-cluster-operator
Name: strimzi-cluster-operator
Namespace: drivenow-staging-x
CreationTimestamp: Sun, 02 Dec 2018 01:33:10 +1100
Labels: app=strimzi
Annotations: <none>
Selector: name=strimzi-cluster-operator
Replicas: 1 desired | 0 updated | 0 total | 0 available | 0 unavailable
StrategyType: Recreate
MinReadySeconds: 0
Pod Template:
  Labels: name=strimzi-cluster-operator
  Service Account: strimzi-cluster-operator
  Containers:
   strimzi-cluster-operator:
    Image: strimzi/cluster-operator:0.6.0
    Port: <none>
    Limits:
      cpu: 1
      memory: 256Mi
    Requests:
      cpu: 200m
      memory: 256Mi
    Liveness: http-get http://:8080/healthy delay=10s timeout=1s period=30s #success=1 #failure=3
    Readiness: http-get http://:8080/ready delay=10s timeout=1s period=30s #success=1 #failure=3
    Environment: ...
    Mounts: <none>
  Volumes: <none>
OldReplicaSets: <none>
NewReplicaSet: <none>
Events: <none>

All nodes are ready, schedulable and there doesnt appear to be antyhing in the logs.

I've tried restarting origin-node, origin-master-api and origin-master-controllers on all nodes and that has no impact.

I'm out of ideas.

Cameron

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]