[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: TSB fails to start



Tim,

It seems to be DNS issue. I guess your environment is on OpenStack, so please check resolver (lookup / reverse lookup).
You can see how DNS works on OpenShift 3.6 or above:
https://blog.openshift.com/dns-changes-red-hat-openshift-container-platform-3-6/

2018-03-01 0:06 GMT+09:00 Tim Dudgeon <tdudgeon ml gmail com>:
Hi

I'm having problems getting an Origin cluster running, using the ansible playbooks.
It fails at this point:

TASK [template_service_broker : Verify that TSB is running] **********************************************************************************************************************************
FAILED - RETRYING: Verify that TSB is running (120 retries left).
FAILED - RETRYING: Verify that TSB is running (119 retries left).
<snip>
FAILED - RETRYING: Verify that TSB is running (1 retries left).
fatal: [master-01.novalocal]: FAILED! => {"attempts": 120, "changed": false, "cmd": ["curl", "-k", "https://apiserver.openshift-template-service-broker.svc/healthz"], "delta": "0:00:01.529402", "end": "2018-02-28 14:49:30.190842", "msg": "non-zero return code", "rc": 7, "start": "2018-02-28 14:49:28.661440", "stderr": "  % Total    % Received % Xferd Average Speed   Time    Time     Time Current\n                                 Dload  Upload   Total Spent    Left  Speed\n\r  0     0    0     0    0     0 0      0 --:--:-- --:--:-- --:--:--     0\r  0     0    0     0 0     0      0      0 --:--:--  0:00:01 --:--:--     0curl: (7) Failed connect to apiserver.openshift-template-service-broker.svc:443; No route to host", "stderr_lines": ["  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current", "                                 Dload  Upload   Total   Spent Left  Speed", "", "  0     0    0     0    0     0      0      0 --:--:-- --:--:-- --:--:--     0", "  0     0    0     0    0 0      0      0 --:--:--  0:00:01 --:--:--     0curl: (7) Failed connect to apiserver.openshift-template-service-broker.svc:443; No route to host"], "stdout": "", "stdout_lines": []}

All I can find in the logs on the master that seems relevant is:

Feb 28 14:43:25 master-01.novalocal origin-master-controllers[9396]: E0228 14:43:25.394326    9396 daemoncontroller.go:255] openshift-template-service-broker/apiserver failed with : error storing status for daemon set &v1beta1.DaemonSet{TypeMeta:v1.TypeMeta{Kind:"", APIVersion:""}, ObjectMeta:v1.ObjectMeta{Name:"apiserver", GenerateName:"", Namespace:"openshift-template-service-broker", SelfLink:"/apis/extensions/v1beta1/namespaces/openshift-template-service-broker/daemonsets/apiserver", UID:"baa14f98-1c95-11e8-8a02-fa163e3f98d8", ResourceVersion:"2972", Generation:1, CreationTimestamp:v1.Time{Time:time.Time{sec:63655425804, nsec:0, loc:(*time.Location)(0x111a3dc0)}}, DeletionTimestamp:(*v1.Time)(nil), DeletionGracePeriodSeconds:(*int64)(nil), Labels:map[string]string{"apiserver":"true"}, Annotations:map[string]string{"kubectl.kubernetes.io/last-applied-configuration":"{\"apiVersion\":\"extensions/v1beta1\",\"kind\":\"DaemonSet\",\"metadata\":{\"annotations\":{},\"labels\":{\"apiserver\":\"true\"},\"name\":\"apiserver\",\"namespace\":\"openshift-template-service-broker\"},\"spec\":{\"template\":{\"metadata\":{\"labels\":{\"apiserver\":\"true\"},\"name\":\"apiserver\"},\"spec\":{\"containers\":[{\"command\":[\"/usr/bin/openshift\",\"start\",\"template-service-broker\",\"--secure-port=8443\",\"--audit-log-path=-\",\"--tls-cert-file=/var/serving-cert/tls.crt\",\"--tls-private-key-file=/var/serving-cert/tls.key\",\"--loglevel=0\",\"--config=/var/apiserver-config/apiserver-config.yaml\"],\"image\":\"docker.io/openshift/origin:latest\",\"imagePullPolicy\":\"IfNotPresent\",\"name\":\"c\",\"ports\":[{\"containerPort\":8443}],\"readinessProbe\":{\"httpGet\":{\"path\":\"/healthz\",\"port\":8443,\"scheme\":\"HTTPS\"}},\"volumeMounts\":[{\"mountPath\":\"/var/serving-cert\",\"name\":\"serving-cert\"},{\"mountPath\":\"/var/apiserver-config\",\"name\":\"apiserver-config\"}]}],\"nodeSelector\":{\"region\":\"infra\"},\"serviceAccountName\":\"apiserver\",\"volumes\":[{\"name\":\"serving-cert\",\"secret\":{\"defaultMode\":420,\"secretName\":\"apiserver-serving-cert\"}},{\"configMap\":{\"defaultMode\

Any ideas what might be going wrong?



_______________________________________________
users mailing list
users lists openshift redhat com
http://lists.openshift.redhat.com/openshiftmm/listinfo/users



--

須江 信洋(NOBUHIRO SUE)

SENIOR SOLUTION ARCHITECT

Red Hat K.K.

nosue redhat com   



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]