[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

local volume on nodes (local-volume-provisioner)



Hello

I am trying to use local volumes using the following guideĀ https://docs.openshift.org/latest/install_config/configuring_local.html
Everything is configured as described on this page but when i try to run:

oc new-app -p CONFIGMAP=local-volume-config -p SERVICE_ACCOUNT=local-storage-admin -p NAMESPACE=local-storage local-storage-provisioner

the pod won't start. The only event i see is the following (and it keeps trying):
SuccessfulMountVolume   kubelet, node.example.com   MountVolume.SetUp succeeded for volume "local-storage-admin-token-a3vfh"
Pulling                 kubelet, node.example.com   pulling image "docker-registry.default.svc:5000/openshift/local-volume-provisioner"
Pulled                  kubelet, node.example.com   Successfully pulled image "docker-registry.default.svc:5000/openshift/local-volume-provisioner"
Failed                  kubelet, node.example.com   Error: Error response from daemon: {"message":"No command specified"}
SandboxChanged          kubelet, node.example.com   Pod sandbox changed, it will be killed and re-created.
I've tried local-volume-provisioner version v1.0.1 and latest (v2.0.0) on an atomic host v1.20.1 and openshift 3.7 cluster.
Has someone used this successful and can you help me to get this to work (or to debug). 

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]