[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

AWS CloudProvider and Node Labels



All,

 

We are still having issue with our ec2 openshift nodes running in aws, when they are stopped or rebooted.  Something (cloud provider?) is causing certain nodes to lose their labels.

 

We asked about this issue in March for 3.7. We’ve moved to 3.9 now and are still having this issue. Even more so, in that sometimes we also lose our region=primary label or region=masters.

 

Here’s a link to the archive question: https://lists.openshift.redhat.com/openshift-archives/users/2018-March/msg00068.html

 

We’ve opened issue in github:  https://github.com/openshift/origin/issues/19899

 

Has anyone else had this issue with stop/start/reboot of ec2 instances and the nodes losing their labels, and/or scheduleable getting changed?   Is there any special config we need to set for AWS and Openshift to work properly?  The only config in our /etc/origin/master/cloudprovider/aws.conf file is  our region.

 

Thanks,

 

Todd Walters

 


########################################################################
The information contained in this message, and any attachments thereto,
is intended solely for the use of the addressee(s) and may contain
confidential and/or privileged material. Any review, retransmission,
dissemination, copying, or other use of the transmitted information is
prohibited. If you received this in error, please contact the sender
and delete the material from any computer. UNIGROUP.COM
########################################################################


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]